Management Talent

Management Talent realiseert duurzame organisaties door het succesvol doorvoeren van veranderingen en het vergroten van het verandervermogen van de organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in interim management, interim verandermanagement en interim projectmanagement binnen de zorg. Onze interim managers werken op strategisch en tactisch niveau aan organisatieontwikkeling en inrichtingsvraagstukken in de domeinen primair proces, HR, finance, ICT, onroerend goed en marketing.

 

Walter Kienhuis | Directeur Management Talent

W. KienhuisManagement Talent is in 2008 opgericht door Walter Kienhuis.

Sindsdien heeft het verscheidene interessante projecten in weten te vullen en, belangrijker nog, focus behouden op haar eigen specialisatie.

Hij heeft gezondheidswetenschappen, Beleid en Beheer, gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Daarna vervulde hij verschillende functies bij leveranciers die zich bewegen op het snijvlak van organisatievraagstukken en ICT. Hij heeft een neus voor talent en weet dit goed te combineren met zijn inhoudelijke kennis van organisaties, met name binnen de zorg. Inmiddels heeft Management Talent diverse verbindingen mogen maken en afronden.